STN EN 14227-4: 2013 (73 6184), Hydraulicky stmelené zmesi. Špecifikácie Časť 4 Popolček pre hydraulicky stmelené zmesi - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14227-4: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 14227-4 z októbra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Dátum účinnosti opravy normy: Jún 2025
Keywords: normy