STN EN 14227-5: 2013 (73 6184), Hydraulicky stmelené zmesi. Špecifikácie Časť 5 Zmesi stmelené hydraulicky cestným spojivom - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14227-5: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 14227-5 z októbra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy