STN EN 14701-2: 2013 (75 7916), Charakterizácia kalov. Filtračné vlastnosti Časť 2 Stanovenie špecifického filtračného odporu - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14701-2: 2013