STN EN 14701-2: 2013 (75 7916), Charakterizácia kalov. Filtračné vlastnosti Časť 2 Stanovenie špecifického filtračného odporu - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14701-2: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 14701-2 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy