STN EN ISO 13688: 2013 (83 2701), Ochranné odevy. Všeobecné požiadavky (ISO 13688: 2013). - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13688: 2013