STN EN ISO 13688: 2013 (83 2701), Ochranné odevy. Všeobecné požiadavky (ISO 13688: 2013). - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13688: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 340 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy