STN EN ISO 14065: 2013 (83 9065), Skleníkové plyny. Požiadavky na validačné a overovacie orgány na účely ich akreditácie alebo iných foriem uznávania (ISO 14065: 2013). - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14065: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14065 z marca 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy