STN EN 1866-3: 2013 (92 0810), Pojazdné hasiace prístroje Časť 3 Požiadavky na zostavu, konštrukciu a odolnosť proti tlaku hasiacich prístrojov CO2 v súlade s požiadavkami EN 1866-4 - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1866-3: 2013