STN EN 1866-3: 2013 (92 0810), Pojazdné hasiace prístroje Časť 3 Požiadavky na zostavu, konštrukciu a odolnosť proti tlaku hasiacich prístrojov CO2 v súlade s požiadavkami EN 1866-4 - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1866-3: 2013
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy