STN EN 60670-1/A1: 2013 (37 0100), Škatule a úplné kryty na elektrické príslušenstvá pre domácnosť a na podobné pevné elektrické inštalácie Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN 60670-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60670-1: 2005/A1: 2013
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy