STN EN ISO 4264/A1: 2013 (65 6187), Ropné výrobky. Výpočet cetánového indexu stredných palivových destilátov rovnicou so štyrmi premennými hodnotami. Zmena A1 (ISO 4264: 2007/Amd 1: 2013). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN ISO 4264: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4264: 2007/A1: 2013