STN ISO 10004: 2013 (01 0307), Manažérstvo kvality. Spokojnosť zákazníka. Návod na meranie a monitorovanie. - Miklánek, Ľudovít (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10004: 2012