STN ISO 10004: 2013 (01 0307), Manažérstvo kvality. Spokojnosť zákazníka. Návod na meranie a monitorovanie. - Miklánek, Ľudovít; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10004: 2012
Spracovateľ: Ľudovít Miklánek. Technická komisia: TK 22 Kvalita
Keywords: normy