STN EN ISO 80000-1: 2013 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 1 Všeobecne (ISO 80000-1: 2009 + Cor 1: 2011) - Mikulecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 80000-1: 2013
Táto norma nahrádza STN ISO 80000-1 z apríla 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Mikulecký.
Keywords: normy