STN EN ISO 1101: 2013 (01 4401), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické tolerovanie. Tolerancie tvaru, orientácie, polohy a hádzania (ISO 1101: 2012 vrátane Cor. 1: 2013). - Bronček, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1101: 2013