STN EN ISO 1101: 2013 (01 4401), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické tolerovanie. Tolerancie tvaru, orientácie, polohy a hádzania (ISO 1101: 2012 vrátane Cor. 1: 2013). - Bronček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1101: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 1101 z augusta 2013, ktorá od 1. 8. 2013 nahradila STN EN ISO 1101 z 1. 8. 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Norma je nahradená normou STN EN ISO 1101 z júna 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy