STN EN ISO 3059: 2013 (01 5038), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie kapilárnymi metódami a magnetickou práškovou metódou. Podmienky pozorovania (ISO 3059: 2012). - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3059: 2012