STN EN ISO 3059: 2013 (01 5038), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie kapilárnymi metódami a magnetickou práškovou metódou. Podmienky pozorovania (ISO 3059: 2012). - Gabriška, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3059: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3059 z júna 2013, ktorá od 1. júna 2013 nahradila STN EN ISO 3059 z augusta 2002
Spracovateľ: Pavel Gabriška. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy