STN EN 1254-6: 2013 (13 8400), Meď a zliatiny medi. Potrubné armatúry Časť 6 Tvarovky s násuvnými koncami - Borovský; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1254-6: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1254-6 z apríla 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Borovský. Technická komisia: TK 45 Oceľ a neželezné kovy
Keywords: normy