STN EN 50341-1: 2013 (33 3300), Vonkajšie elektrické vedenia so striedavým napätím nad 1 kV Časť 1 Všeobecné požiadavky. Spoločné špecifikácie - Kinčeš, František; Bindzár, Miroslav; Predáč, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50341-1: 2012