STN EN 50341-1: 2013 (33 3300), Vonkajšie elektrické vedenia so striedavým napätím nad 1 kV Časť 1 Všeobecné požiadavky. Spoločné špecifikácie - Kinčeš, František; Bindzár, Miroslav; Predáč, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50341-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 50341-1 z decembra 2006 a STN EN 50423-1 z marca 2006 v celom rozsahu. STN EN 50341-1 z decembra 2006 a STN EN 50423-1 z marca 2006 sa môžu súbežne s touto normou používať do 19. 11. 2016
Spracovateľ: František Kinčeš, Miroslav Bindzár, Jozef Predáč. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy