STN EN 61326-2-6: 2013 (35 6508), Elektrické zariadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie. Požiadavky na elektromagnetickú kompatibilitu Časť 2-6 Osobitné požiadavky. Diagnostické zdravotnícke zariadenia in vitro (IVD) - Kotoč, Július; Poliaková, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61326-2-6: 2013