STN EN 60704-2-14: 2013 (36 1005), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Skúšobný predpis na stanovenie hluku prenášaného vzduchom Časť 2-14 Osobitné požiadavky na chladničky, konzervátory zmrazených potravín a mrazničky potravín - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60704-2-14: 2013