STN EN 60704-2-14: 2013 (36 1005), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Skúšobný predpis na stanovenie hluku prenášaného vzduchom Časť 2-14 Osobitné požiadavky na chladničky, konzervátory zmrazených potravín a mrazničky potravín - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60704-2-14: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 28960 zo septembra 1998 v celom rozsahu. STN EN 28960 zo septembra 1998 sa môže súbežne s touto normou používať do 6. 3. 2016
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy