STN EN 60335-2-34: 2013 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-34 Osobitné požiadavky na motorkompresory - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-34: 2013