STN EN 60335-2-34: 2013 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-34 Osobitné požiadavky na motorkompresory - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-34: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60335-2-34 z marca 2005 v celom rozsahu. STN EN 60335-2-34 z marca 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 27. 6. 2015
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy