STN EN 12258-1: 2013 (42 0052), Hliník a zliatiny hliníka. Termíny a definície Časť 1 Všeobecné termíny - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12258-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12258-1 z decembra 2012, ktorá od 1. decembra 2012 nahradila STN EN 12258-1 zo septembra 2002
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy