STN P 65 6481: 2013, Skvapalnené ropné plyny. Vykurovacie plyny. Propán, bután a ich zmesi. Požiadavky a skúšobné metódy. - Auxt, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto predbežná norma je určená na overenie