STN P 65 6481: 2013, Skvapalnené ropné plyny. Vykurovacie plyny. Propán, bután a ich zmesi. Požiadavky a skúšobné metódy. - Auxt, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto predbežná norma je určená na overenie
Táto norma nahrádza STN 65 6480, STN 65 6481, STN 65 6482 a STN 65 6483 z 26. 3. 1969 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Auxt. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy