STN EN 196-2: 2013 (72 2100), Metódy skúšania cementu Časť 2 Chemický rozbor cementu - Strigáč, Július (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 196-2: 2013