STN EN 196-2: 2013 (72 2100), Metódy skúšania cementu Časť 2 Chemický rozbor cementu - Strigáč, Július; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 196-2: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 196-2 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Július Strigáč. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Dátum účinnosti opravy normy: august 2022
Keywords: normy