STN EN 1537: 2013 (73 1005), Vykonávanie špeciálnych geotechnických prác. Injektované horninové kotvy. - Tóth, Viktor; Tóthová, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1537: 2013