STN EN 1537: 2013 (73 1005), Vykonávanie špeciálnych geotechnických prác. Injektované horninové kotvy. - Tóth, Viktor; Tóthová, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1537: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1537 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viktor Tóth, Dagmar Tóthová. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy