STN EN 14080: 2013 (73 1713), Drevené konštrukcie. Lepené lamelové drevo a lepené masívne drevo. Požiadavky. - Panáček, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 14080: 2013