STN EN 14080: 2013 (73 1713), Drevené konštrukcie. Lepené lamelové drevo a lepené masívne drevo. Požiadavky. - Panáček, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 14080: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 14080 z júna 2006, STN EN 385 z júla 2003, STN EN 386 z júla 2003, STN EN 387 z júla 2003, STN EN 390 z marca 1999, STN EN 391 z júla 2003, STN EN 392 z novembra 1998 a STN EN 1194 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Panáček. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy