STN EN 13374: 2013 (73 8106), Dočasné bočné ochranné a záchytné systémy. Špecifikácia výrobku. Skúšobné metódy. - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13374: 2013