STN EN 13374: 2013 (73 8106), Dočasné bočné ochranné a záchytné systémy. Špecifikácia výrobku. Skúšobné metódy. - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 118 Dočasné stavebné konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13374: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13374 zo septembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 118 Dočasné stavebné konštrukcie
Keywords: normy