STN 74 4505: 2013, Podlahy. Spoločné ustanovenia. Navrhovanie a zhotovovanie. - Briatka, Peter; Tůma, Petr; Dohnálek, Jiří; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 74 4505: 2012 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Táto norma nahrádza STN 74 4505 z októbra 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Briatka, Petr Tůma, Jiří Dohnálek. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy