STN EN ISO 11297-3: 2013 (75 6131), Potrubné systémy z plastov na renováciu podzemných tlakových kanalizačných potrubí a stokových sietí Časť 3 Výstelkovanie tesne dosadajúcimi rúrami (ISO 11297-3: 2013) - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11297-3: 2013