STN EN ISO 11297-3: 2013 (75 6131), Potrubné systémy z plastov na renováciu podzemných tlakových kanalizačných potrubí a stokových sietí Časť 3 Výstelkovanie tesne dosadajúcimi rúrami (ISO 11297-3: 2013) - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie stn (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11297-3: 2013
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov, TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy