STN EN 12566-7: 2013 (75 6403), Malé čistiarne odpadových vôd do 50 EO Časť 7 Prefabrikované prvky terciárneho čistenia - Slezák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12566-7: 2013