STN EN 12566-7: 2013 (75 6403), Malé čistiarne odpadových vôd do 50 EO Časť 7 Prefabrikované prvky terciárneho čistenia - Slezák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12566-7: 2013
Spracovateľ: Peter Slezák. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy