STN EN ISO 13856-1: 2013 (83 3314), Bezpečnosť strojov. Ochranné zariadenia reagujúce na tlak Časť 1 Všeobecné zásady navrhovania a skúšania rohoží a podláh reagujúcich na tlak (ISO 13856-1: 2013) - Mokráňová, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13856-1: 2013