STN EN ISO 14045: 2013 (83 9045), Environmentálne manažérstvo. Posudzovanie environmentálnej výkonnosti systémov produktu. Princípy, požiadavky a pokyny (ISO 14045: 2012). - Majerník, Milan, 1952- (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14045: 2012