STN EN ISO 14045: 2013 (83 9045), Environmentálne manažérstvo. Posudzovanie environmentálnej výkonnosti systémov produktu. Princípy, požiadavky a pokyny (ISO 14045: 2012). - Boďová, Emília; Majerník, Milan, 1952-; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14045: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 14045 z októbra 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Boďová, Milan Majerník. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy