STN 33 2000-5-51/A11: 2013, Elektrické inštalácie budov Časť 5-51 Výber a stavba elektrických zariadení. Spoločné pravidlá. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN 33 2000-5-51: 2010 obsahuje HD 60364-5-51: 2009/A11: 2013