STN 33 2000-5-56/A11: 2013, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-56 Výber a stavba elektrických zariadení. Napájanie na bezpečnostné účely. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN 33 2000-5-56: 2010 obsahuje HD 60364-5-56: 2010/A11: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy