STN EN 60810/A2: 2013 (36 0181), Svetelné zdroje do cestných vozidiel. Prevádzkové požiadavky. Zmena A2. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A2 STN EN 60810: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60810: 2003/A2: 2013