STN EN 60810/A2: 2013 (36 0181), Svetelné zdroje do cestných vozidiel. Prevádzkové požiadavky. Zmena A2. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A2 STN EN 60810: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60810: 2003/A2: 2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy