STN EN 60745-2-3/A2: 2013 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-3 Osobitné požiadavky na brúsky, leštičky a kotúčové šmirgľovačky. Zmena A2 - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A2 STN EN 60745-2-3: 2011 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-3: 2011/A2: 2013